Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/03/2020
20:00 - 23:00

Locatie
Villa Randwijck

Categorieën


AMSTELVEEN DIVERSITEIT CAFÉ

tijd: 20.00 – 23.00 uur
zaal: Café de Villa & Middenlokaal

Begin 2019 is in Villa Randwijck het Amstelveen Diversiteit Café, ook wel een Regenboog café, genoemd, van start gegaan.
De deur van het café is open voor iedereen, maar de focus ligt bij de doelgroep LHBTI (Lesbische vrouwen, Homoseksuele mannen, Biseksuelen, Transgender- en Intersekse personen). Het ADC is open op elke 4e donderdag van de maand.

Thema-avond: Roze ouderschap
Op 26 maart staat de avond in het teken van het roze ouderschap. Een avond over roze ouderschap, ook wel regenbooggezinnen genoemd. Voor roze ouders, wensouders en andere geïnteresseerden. Kinderwenscoach Sara Coster, auteur van het boek De wens en de vaders en tevens bestuurslid van Meer dan Gewenst (de Nederlandse stichting voor roze ouderschap) zal vertellen over de mogelijkheden voor LHBT’s en singles om kinderen te krijgen. Ze zal ook uitleggen wat er wettelijk nog niet geregeld is, wat de status daar van is en vertelt haar eigen ervaringsverhaal. (co-ouderschap tussen een single hetero-vrouw en een homostel). Ook zal een volwassen ‘kind’ dat opgroeide bij twee moeders haar verhaal vertellen en een man die dankzij de hulp van een draagmoeder twee kinderen heeft.

zie ook: //www.meerdangewenst.nl/activiteiten-andere-organisaties-partijen/

Info: welkom@villarandwijck.nl | 06-20420989