Buurtbewoners

Villa Randwijck organiseert voor alle buurtbewoners activiteiten zoals:
• Buurtcafé; koffietijd en ruimte voor alle (buurt)vragen,
• Villa à Table; eten met buurtgenoten,
• Villa Musica; jazzavonden met nationale en internationale muzikanten
• Repair Café; herstel van je kapotte apparaten en spullen
• Disco voor kinderen in de Michiel de Ruyterschool,

Daarnaast worden er ook activiteiten georganiseerd door buurtbewoners. Voorbeelden hiervan zijn yoga, mindfulness voor kinderen, het Inloophuis Amstelveen of het Schrijfcafé. De ruimte kan ook worden gehuurd voor bijvoorbeeld vergaderingen of verjaardagen.

Ondernemers in Randwijck

Wil je ook als ondernemer in Randwijck makkelijker te vinden zijn voor buurtgenoten? Meld je dan aan via welkom@villarandwijck.nl

LINKinZORG

LINKinZORG biedt verpleegkundige voorlichting, advisering, coördinatie en begeleiding van activiteiten op het gebied van gezondheidszorg rondom kanker.

TRIPPEL Honden Uitlaatservice en Kattenverzorging 

Hondenuitlaatservice en huisdierverzorging. Je hond wordt uitgelaten in het Amsterdamse Bos.
Wandelen, spelen en snuffelen, met een kleine groep van maximaal 5 honden. Ook katten- en huisdierverzorging bij je thuis.

Machteld Koenraad Financial Professional 

Laten we eerlijk zijn. Er zijn weinig mensen die hun financiën altijd inzichtelijk en tip top in orde hebben. Bij veranderingen in je leven zoals een scheiding of als je partner overlijdt, is er behoefte aan financieel overzicht.

Tennispark Randwijck 

TP Randwijck is het best bewaarde geheim van Amstelveen en omstreken. Want dit tennispark ligt beschermd tussen de huizen en tuinen, die direct aan de tennisbanen liggen.TP randwijck is de oudste tennisvoorziening van Amstelveen.

Vivaplus Videoproducties 

Vivaplus produceert films en evenementen. We nemen regie, script, filmen, evenementen en congresorganisatie uit handen. Naast opdracht- en promotiefilms maken we ook documentaires zoals Ger, Mijn hoofd in eigen hand en Om gek van te worden

Thuis afgehaald

Maaltijden delen met je buren
Ruim 9.500 thuiskoks koken dagelijks veel heerlijke maaltijden. Zoek hier een maaltijd bij jou in de buurt.