Ondernemers voor Randwijck

Wil je ook als ondernemer in Randwijck makkelijker te vinden zijn voor buurtgenoten? Meld je dan aan via welkom@villarandwijck.nl

Sandrine Kwast
LINKinZORG biedt verpleegkundige voorlichting, advisering, coördinatie en begeleiding van activiteiten op het gebied van gezondheidszorg rondom kanker.

TRIPPEL Honden uitlaatservice en katten verzorging 

Saskia Pluijmackers
Hondenuitlaatservice en huisdierverzorging. Je hond wordt uitgelaten in het Amsterdamse Bos.
Wandelen, spelen en snuffelen, met een kleine groep van maximaal 5 honden. Ook katten- en huisdierverzorging bij je thuis.

Machteld Koenraad Financial Professional 

Machteld Koenraad
Laten we eerlijk zijn. Er zijn weinig mensen die hun financiën altijd inzichtelijk en tip top in orde hebben. Bij veranderingen in je leven zoals een scheiding of als je partner overlijdt, is er behoefte aan financieel overzicht.
Tennispark Randwijck
TP Randwijck is het best bewaarde geheim van Amstelveen en omstreken. Want dit tennispark ligt beschermd tussen de huizen en tuinen, die direct aan de tennisbanen liggen.TP randwijck is de oudste tennisvoorziening van Amstelveen.

Vivaplus Videoproducties 

Pim Giel
Vivaplus produceert films en evenementen. We nemen regie, script, filmen, evenementen en congresorganisatie uit handen. Naast opdracht- en promotiefilms maken we ook documentaires zoals Ger, Mijn hoofd in eigen hand en Om gek van te worden

Sandra Schoonhagen – Mindfulness & Coaching

Aandacht, met een open frisse blik de wereld zien. Met voldoende rust en energie genieten van elk moment dat er is. Ontdek hoe je jouw balans hervindt in stressvolle momenten. Sandra verzorgt mindfulness training voor jong en oud. Voel je welkom!

Bert Bohlmeijer

Bohlding.nl ontwerpt en bouwt succesvolle websites en webshops. Er komt het nodige kijken bij het ontwerp. Gebruiksvriendelijk voor jou én jouw bezoekers en klanten! En met een duidelijke uitstraling, het is immers in veel gevallen het eerste visitekaartje dat je afgeeft.

Thuis afgehaald

Maaltijden delen met je buren
Ruim 9.500 thuiskoks koken dagelijks veel heerlijke maaltijden. Zoek hier een maaltijd bij jou in de buurt.

Buurtbewoners

Villa Randwijck organiseert voor alle buurtbewoners activiteiten zoals:

  • Villa à Table – eten met buurtgenoten
  • Villa Musica – jazzavonden met nationale en internationale muzikanten
  • Repair Café – herstel van je kapotte apparaten en spullen
  • Kinderdisco – voor kinderen van 8 t/m 12 jaar
  • Yoga – ook voor senioren
  • Inloophuis Amstelveen – ontmoetingsplek voor lotgenoten met de ziekte kanker

De ruimtes kunnen ook worden gehuurd.